Onze diensten

Waarmee kunnen we u helpen?

Promotionele artikelen

Leuke, creatieve promotionele artikelen dragen bij aan uw merkbekendheid in de markt. Daarnaast kunt u met give-aways ook de relatie tussen uw bedrijf en uw klanten verbeteren.

Vaak worden deze artikelen voorzien van het logo en/of de slogan van uw bedrijf. Op deze manier blijft u beter zichtbaar bij uw (nieuwe) klanten!

 

Relatie geschenken

Relatie geschenken zijn altijd erg persoonlijk; aan wie wilt u het geven, met welk doel en is het voor een bepaalde gebeurtenis? Er komt dus veel bij kijken om hierin een juiste keuze te kunnen maken. Daarom bieden wij een breed scala aan relatie geschenken met diverse personalisatie opties. Zo kunt u voor iedere relatie een uniek pakket samenstellen of een specifiek item personaliseren naar uw wensen. Waarmee maakt u uw relatie gelukkig?

Bedrukte bedrijfskleding

Zorg voor een extra professionele uitstraling van uw bedrijf met bedrukte bedrijfskleding. Of u nu zoekt naar een mooie blouse met een geborduurd logo of een veiligheidshesje met bedrukking,

Tobe Sales kan u helpen met al uw wensen. Ook op deze manier kunt u zorgen voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf.

Kerstpakketten

Het einde van het jaar is een uitgelezen kans om medewerkers en/of klanten in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de samenwerking. Wilt u graag een gepersonaliseerd geschenk? Of wilt u liever een kerstpakket per medewerker samenstellen? Er is een flink scala aan mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We inventariseren graag uw wensen, zodat we een gericht advies kunnen uitbrengen.