Selecteer een pagina

Kerstpakkettenbeurs 2022

Van maandag 3 oktober tot en met vrijdag 7 oktober is het zover: De Kerstpakkettenbeurs van Tobe Sales! Iedere dag in deze week kunt u van 8:30 uur tot 17:00 uur bij ons binnenlopen. Tijdens deze beurs presenteren we u de mogelijkheden om uw op maat gemaakte kerstpakket samen te stellen en eventueel direct te bestellen. Zo weet u zeker dat u uw personeel en/of relaties dit jaar weer gelukkig maakt rondom de feestdagen!

Ja, ik kom graag langs op de Kerstpakkettenbeurs van Tobe Sales!

  Naam:
  *
  Bedrijf:
  *
  Telefoonnummer:
  *
  E-mail:
  *
  Welke dag wilt u langskomen?
  *
  Hoe laat mogen we u ongeveer verwachten?
  *
  Heeft u nog specifieke vragen / opmerkingen?

  Wat mag u van ons verwachten tijdens deze Kerstpakkettenbeurs?

  De Tobe Sales Kerstpakkettenbeurs staat in het teken van het trakteren van uw personeel en/of relaties op een passend geschenk rondom de feestdagen. Onder het genot van een hapje en drankje presenteren onze specialisten u graag de mogelijkheden voor een op maat gemaakt geschenk.

  Wilt u een heerlijk borrelpakket geven of liever één geschenk met uw logo of persoonlijke boodschap erop? Wij kijken graag naar de meest passende optie voor u en uw bedrijf. Wanneer u vertrekt ontvangt u natuurlijk ook een leuk geschenkje van ons voor de feestdagen. We kijken ernaar uit u daar te zien!

  Waar kan Tobe Sales u, naast kerstpakketten, nog meer mee helpen?